Triatló de Sitges 2014

Triatló dedicat a tots els que m´aconsellen que competeixo massa i que estant cansat no es pot rendir.

La veritat és que em vaig quedar sense dorsal , però tot i veient 522 inscrits d´un total de 500 places no vaig tenir el mínim interés per aconseguir una plaça. La veritat és que el circuit gironí de cros i la lliga catalana de duatlons de carretera m´ha deixat força sucarrat.

Cap de setmana de #totalRecovery tot aprofitant una estoneta per fer fotos que crec que m´agrada gairebé igual que competir.

Dissabte , enfundat amb el meu banyador turbo , de duatleta amb aspiracions de ser triatleta , en la primera sessió oficial de platja i #bronzu em dono compte de lo poc triatleta que sóc al ficar-me al mar amb l´aigua fins als genolls i notar lo freda que està.  Ni Neoprè ni ósties.....

Training Camp:

- Sopar com a mínim un cop a http://www.bigals.cat/ actualment núm 2 de #tripadvisor i fins fa poc el núm1. De les millors hamburgueses que he menjat amb una combinació de cervesa artesana genial. Cupcakes espectaculars.

- Sopar a http://www.efgirestaurant.com/  núm 6 de #tripadvisor . Espectacular .

Diumenge sona el despertador a les 7:45 . A diferència d´altres vegades , avui podem disfrutar de l´esplèndit bufet de l´esmorçar.

És un luxe no portar la bici amunt i avall. L´aigua està glaçada i diria que hi ha força corrent. Quina il·lusió no tindre que ficar-me a l´aigua. El triatló és espectacular de veure.

Més o menys surten 450 photos de la primera i segona sortida i la sortida de la natació de la 3era sortida

Galeria de fotos

Moltes gràcies pels ànims !!!  He rebut més ànims fent fotos que corrent:  sou uns cracks.

No patiu , amb un índex de massa corporal fregant 20 kg /m c , em puc prendre certes llicències cul·linàries de tant en tant.

El próxim cap de setmana continuem amb el recovery desde Londres #fishandchips #guiness .

Ens perdem l´11ena edició de l´Ironcat .

És una noticia genial que la franquicia #Ironman aterrici a Calella , però no perdem de vista que l´Ironcat ja passa a l´11ena edició i a l´Ampolla no hi ha piscina olímpica . El que costa no és arribar , és mantenir-se: sinó que els hi expliquin a la #challengefamily .

De tots els cops que he estat a Sitges , és curiós que no hagi sentit mai a parlar de #turisme de #borratxera.

#turismedequalitat

Pinterest : ericbesora
facebook: ericbesora
Instagram: ericbesoramolins
twitter: fisiorutpujol

0 comentaris:

Publicar un comentario

 
Impossible és Inimaginable. Una passió: l´Esport i la Salut. Aquesta combinació fa que ens agradi ajudarte a superar i compartir els teus reptes esportius. Hem començat a fer Triatló desde zero. Si t´ho proposes, tot és possible.



Què t´oferim ? Fisioteràpia i Rehabilitació Funcional // Electroteràpia : Ultrasó,Magnetoteràpia, TENS , Electroestimulació // Terapia Manual // Fisioteràpia Respiratoria // Fisioteràpia Esportiva // Fisioteràpia Domiciliaria // Nutrició



i evidentment poder formar part de possiblement el Club més petit del Món !!