Triatló a la Catalunya Central: Manresa

Els triatletes sóm el que no hi ha !!!
Tota la setmana penjant entrenaments , series , fent veure que sóm gairebé profesionals i només vivim per entrenar i ens posen un triatló al costat de casa , amb 600 places i només 450 valents s’inscriuen......
La meitat , gairebé la majoria queixant-se de que el llac és una porqueria , que ens fan nedar amb neoprè i fa calor. Quan ens diuen que és neda sense neoprè , llavors l´aigua està massa freda. Va parir !!! S´ha de tenir paciència amb nosaltres .
La Federació Catalana de Triatló estrenava un novedós sistema de controlar les sortides .(És exactament el que es fa en la mitja i llarga distància en proves Challenge o Ironman). Total per controlar que tothom surti a la que li toca i no fem pirules. Segur que tots coneixem a gent que fotocopia dorsals , córrer amb el xip d´un altre , etc ….
Molta gent es va sorprendre del nou sistema tot i que crec que se´ns va informar a tots per mail. Si l’hi diem “cámara de llamadas” de la FETRI potser ens sona més.
Tres sortides , separades per 4´. A mi em sembla perfecte . Sobretot per no passar gaire de 400 inscrits. Només 3 boies. Els que neden ràpid marxen , els que nedem a poc a poc ens quedem…. Natació com si fós una piscina. Els triatletes de secà ho preferim envers el mar.
El trio format per Nan Oliveras Font , Joan Ruvireta Brufau i Xavier Torrades Sabata encapçalarien els 3 sectors . El primer en sortir de l´aigua va ser en Toni Serrano , marcant un crono de (8:48), seguit de molt aprop per en Nan (8:56) i en Torrades (9:00)      SWIM   T1
En noies la primera en sortir de l´aigua de forma destacada va ser Marta Sanchez amb (09:30) , seguida a distància de l´Anna Noguera amb (11:01) i la Sara Loehr amb (11:23) .
El circuit de ciclisme és molt trencacames i fa molta calor. Després de la polèmica del “drafting” de Banyoles en la distància curta l’únic que val és arribar el més ràpid que puguis a l´arribada , pensant sempre , que després de pedalar s’ha de córrer.
Amb en Nan ,el mono d’Espanya es veu que li dona ales però en Xavier Torrades i en Joan Ruvireta li retallen una part de la diferència.                    BIKE      T2
En Nan arriba primer a la segona transició amb només 10 segons sobre en Xavier Torrades que després de l’exhibició en el B de Banyoles haurà d’abaixar el ritme en el tram de cursa a peu.
La cursa a peu són dos voltes vorejant el llac i on està ple de públic i amics que ens han vingut a veure…..
El primer parcial de cursa a peu el marca en Ruvireta amb un impressionant 16:10 , seguit d´en Nan amb un 16:24                              RUN

Nan Oliveras Font :       54:04
Joan Ruvireta Brufau :   54:41
Xavier Torrades Sabata : 55:49
En noies , la Marta Sanchez arriba imparable a la segona transició, amb més de dos minuts sobre la Sara Loehr, seguida de l´Anna Noguera. La que fa millor cursa a peu és la Sara, que marca un (18:56)
Marta Sanchez Hernandez : 1:01:54
Sara Loehr Muñoz :                1:02:20
Anna Noguera Raja                 1:03:12
Per equips masculins El CN.Vic-ETB s´emporta la victoria  , seguits del C.N.Reus Ploms i del C.N.Prat Triatló.
En clubs femenins guanya el C.N. Catalunya , 2ons C.T.S.J.Abadesses , i 3ers Absolut Sport.
Diria que tots arribem ofegats a la cursa a peu i no hi ha aigua fins al començament de la segona volta.
Haguéssim pagat una pasta perquè algú ens hagués ruixat amb una manguera : L’organització s’estalviaria de recollir totes les ampolles que llencem a terra i que gairebé no bevem res.
 Nens!! l´any que vé 600 places i totes plenes!!!  Aixó és un luxe !!!

Galeria de fotos del triatló de Manresa

http://www.pinterest.com/ericbesora/
https://www.facebook.com/ericbesora
http://www.instagram.com/ericbesoramolins
https://www.twitter.com/ericbesora
https://www.flickr.com/photos/ericbesoramolins

0 comentaris:

Publicar un comentario

 
Impossible és Inimaginable. Una passió: l´Esport i la Salut. Aquesta combinació fa que ens agradi ajudarte a superar i compartir els teus reptes esportius. Hem començat a fer Triatló desde zero. Si t´ho proposes, tot és possible.



Què t´oferim ? Fisioteràpia i Rehabilitació Funcional // Electroteràpia : Ultrasó,Magnetoteràpia, TENS , Electroestimulació // Terapia Manual // Fisioteràpia Respiratoria // Fisioteràpia Esportiva // Fisioteràpia Domiciliaria // Nutrició



i evidentment poder formar part de possiblement el Club més petit del Món !!